Jään pinnalla erikoinen näky – kala jäätyi saalis suussaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Facebookissa hämmästytti hetki sitten kalastajien kuvaama video, jossa nähtiin järven pintaan jäätynyt hauki, jonka suussa oli toinen kala. Nyt kaksi pilkillä ollutta miestä näki kirkkaan jään alla hieman samanlaisen näyn.

Pilkillä olleet kalastajat ovat kuvanneet videolle tilanteen, jossa he näkivät jään pinnan läpi hieman syvemmälle jäähän jäätyneen taimenen. Isompi kala on jäätynyt kesken ateriansa, sillä miehet näkivät, että taimenen suussa oli pienempi kala.

Miehet päättivät hakata kalan sisältävän jääpalikan irti. Miehet saivat jään hakattua myös kalan ympäriltä, jolloin he näkivät, että kala oli luultavasti ollut tukehtumaisillaan ennen jäätymistä yrittäessään nielaista liian suurta saalista.