Justin Bieberia ei haluta asumaan Beverly Hillsiin – liian huono maine

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieberillä on tuskin puutetta rahasta, mutta uuden asunnon hankkiminen on osoittautunut hänelle hankalaksi. Laulaja on yrittänyt jo jonkin aikaa turhaan vuokrata taloa Beverly Hillsistä.

Bieber olisi valmis maksamaan Beverly Hillsissä sijaitsevasta talosta 100.000 dollaria kuukaudessa. Paikalliset asukkaat eivät kuitenkaan halua tähteä naapurikseen. Syynä on hänen maineensa hurjana bilettäjänä ja kartanoiden tuhoajana.

Page Six -sivuston mukaan Beverly Hillsin suuret kiinteistövälittjäjät ovat jopa yhdessä sopineet, ettei kukaan heistä vuokraisi alueelta taloa poptähdelle. Bieberin tiedetään aiheuttaneen isoja kuluja muun muassa vuonna 2015 paikallisessa kartanossa järjestettyjen Grammy-jatkojen jäljiltä.

Justin Bieber viettääkin parhaillaan aikaan Beverly Hillsissä sijaitsevassa hotellissa. Tähden kerrotaan olevan puolipysyvä asukas majoituspaikassa. Muut vieraat ovat tottuneet näkemään hänet aamupalalla ja skeittaamassa hotellin läheisyydessä.