Kendall Jenner kommentoi viimein Pepsi-mainostaan: ”Siitä jäi tyhmä olo”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keväällä Pepsi julkaisi uuden mainoskampanjansa, jonka kasvona nähtiin malli Kendall Jenner. Mainoksesta ja sen yhteydessä julkaistusta lyhytelokuvasta nousi suuri kohu, minkä vuoksi video jouduttiin lopulta poistamaan.

Videossa annettiin ymmärtää, että vähemmistöt lähtevät kadulle yhdessä osoittamaan mieltään ja marssimaan oikeuksiensa ja erilaisuutensa puolesta. Kendall Jenner lähtee mukaan mielenosoitukseen ja päättää luoda rauhan ihmisten ja poliisien välille tarjoamalla yhdelle poliiseista virvoitusjuoman.

Ihmiset suivaantuivat siitä, että etuoikeutetussa asemassa oleva vaaleaihoinen Jenner ja hänen tekemänsä rauhan ele ovat vääriä kohtaukseen, joka selvästi matkii aitoja mielenosoituksia ja niissä nähtyjä tilanteita mellakkapoliisien ja mielenosoittajien välillä. Tästä nousi suuri kohu, jonka keskiössä Kendall Jenner oli jopa näkyvämmin kuin itse Pepsi.

Kohun aikana Kendall Jenner ei halunnut vastata toimittajien kysymyksiin. Nyt uudella Kardashianit-jaksolla nähdään miten pahoillaan Jenner on mainoksesta. Hän kertoi, että ei nähnyt mainoksessa mitään ongelmaa, koska luotti heidän tiimiinsä. Kun mainos julkaistiin, hän ymmärsi heti mikä siinä oli pielessä.

Kendall Jenner oli lähtenyt todella innoissaan mainoskampanjaan seuraamalla esimerkiksi Britney Spearsin ja Michael Jacksonin jalanjälkiä. Hän odotti Papsi-mainoksen olevan todella hyvä asia hänen uralleen, minkä vuoksi sen aiheuttama kohu tuntui erityisen musertavalta. Nuori malli kertoi, että hänelle jäi mainoksesta nyt vain todella tyhmä olo, eikä hän olisi halunnut pahoittaa sillä kenenkään mieltä.