Kim Kardashian esitteli tiimalasivartaloaan – tätä vartaloa kelpaa ihastella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman seuratuimpiin lukeutuva julkkistähti Kim Kardashian yllättää ihmisiä usein erikoisilla asuvalinnoillaan ja uusilla hiustyyleillään. Nykyisin Kardashian ihastuttaa harmaanvalkoisissa pitkissä hiuksissa, joiden nainen on vannonut olevan hänen omat hiuksensa peruukin sijaan.

36-vuotias Kim Kardashian muuttaa yleensä koko pukeutumistyyliään aina sen mukaan millaiset hiukset hänellä on. Tällä hetkellä vaaleilla hiuksillaan ihastuttava nainen pukeutuukin usein vaaleampiin ja hempeämpiin väreihin mustan sijaan.

Nyt Kim Kardashian nähtiin todella upeassa nuden värisessä mekossa. Olkaimeton mekko oli kuin naisen tiimalasivartalolleen suunniteltu ja se istui naisen ylle täydellisesti. Asun kruunasi korolliset sandaletit, joiden remmi kiersi naisen säärtä pitkin aina polveen saakka.

Splash
Splash
Splash
Splash