Mies ihmetteli outoja ääniä kuistilta – ovella kokonainen ilvesperhe!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alaskassa asuva mies heräsi eräänä päivänä taatusti odottamattomaan näkyyn. Hänen talonsa kuistilla oli kokonainen ilvespesue emonsa kanssa. Hämmästyttävä näky ikuistui Facebookissa levinneeksi kuvasarjaksi.

Tim Newton heräsi kotinsa ulkopuolelta kantautuviin outoihin ääniin. Katsoessaan ulos ikkunasta mies näki kuistilla jotain, mitä hän luuli alkuun tavanomaiseksi kissaksi. Pian mies huomasi niitä olevan enemmän, ja tajusi eläinten korvissa olevista tupsuista että kyse oli ilveksen pennuista.

Newton haki nopeasti kameransa ja alkoi kuvaamaan eläimiä yrittäen olla säikäyttämättä niitä pois. Ilvekset siirtyivät pian miehen kodin toiselle puolelle, jossa häntä odotti uusi yllätys. Paikalla oli lisää pentuja ja niiden emo.

– Kuistini oli niiden leikkikenttä. Pennut jahtasivat toisiaan, telmivät, vaanivat ja juoksentelivat ympäriinsä. Tätä jatkui puoli tuntia, Newton kuvaili paikalliselle KTUU-uutissivustolle.

Mies otti alkuun kuvia vain ikkunasta käsin, mutta uskaltautui lopulta astumaan ulos. Ilvesemo oli varuillaan Newtonin läsnäolosta, mutta pennut olivat kiinnostuneita hänen kameransa äänestä. Lopulta eläimet poistuivat läheiseen pusikkoon noin 40 minuutin vierailun päätteeksi.

 

Tim was awakened by noises on our deck last week – and looked outside. In astonishment, he grabbed his camera.. and can…

Publié par Tim Newton Photography sur mercredi 27 septembre 2017

These seven kits were such a joy to watch playing on our deck! Mama was very watchful over them – taking a good long look at that nearby photographer and his clicking camera!

Publié par Tim Newton Photography sur mercredi 27 septembre 2017