Mies nosti Jack Daniels -lipun salkoon – naapurit luulivat ISIS-terroristiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sveitsissä asuva mies on herättänyt kauhua naapureissaan Jack Danies -viskimerkin logoa esittävän lipun vuoksi. Naapurit eivät kuitenkaan ole alkoholin vaaroista järkyttyneitä absolutisteja, vaan he luulivat kyseessä olevan ISIS-terroristijärjestön logo.

Zürichissa asuva 29-vuotias mies sai eräänä lauantaina nimettömän kirjeen naapureiltaan. Siinä huolestuneiksi naapureiksi itseään kutsuneet ihmiset ihmettelivät, miksi mies oli nostanut salkoon ”kuoleman mustan lipun”.

– Pitäisikö meidän pelätä sinua? Oletko IS-sympatisoija?, kirjeessä luki Sveitsin The Local -sivuston mukaan.

Jack Danielsin ja ISIS-terroristijärjestön logot muistuttavat toisiaan lähinnä mustavalkoisen värityksensä ansiosta. Italialaissyntyinen mies oli yrittänyt kysellä tuloksetta naapureilta, kuka viestin takana oli. Hän on sittemmin vihjannut saattavansa viedä vastuussa olevat tahot jopa oikeuteen kunnianloukkauksesta.