Poika nielaisi lelutorven osan – tööttäilee nyt hengittäessään!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lelujen ja muiden pienien esineiden nieleminen johtaa usein vaarallisiin tilanteisiin, mutta erään argentiinalaisen lapsen tapauksessa seuraukset olivat lähinnä koomiset. Tucumanin kaupungissa asuva poika alkoi ääntelemään lelutorven tavoin nielaistuaan sellaisen.

Facebook-käyttäjä Santiago Gomez Zuvirian jakamalla videolla tavataan poika, joka on syystä tai toisesta päätynyt nielaisemaan lelutorven pienen osan. Se vinkuu pojan sisällä joka kerta, kun hän hengittää sisään.

Lääkärinä työskentelevä Zuviria ei kuitenkaan jakanut videota vain sen huumoriarvon vuoksi. Sen sijaan hän halusi varoittaa vanhempia olemaan tarkkana, millä heidän lapsensa leikkivät. Lelupilli onnistuttiin sittemmin poistamaan turvallisesti lapsen sisältä.

 

Sucedió en Tucumán. Moraleja: cuidado con lo que juegan los niños.(😂)

Publié par Santiago Gomez Zuviría sur mardi 26 septembre 2017