Animaatiolle hämmentävä mainoskikka – valtava kohtu tehtiin pellolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaliforniassa sijaitsevalle pellolle ilmestyi taannoin kohtua esittävä peltokuvio. Kyseessä ei ole suinkaan kiimaisten avaruusolentojen tekosia, vaan osa Netflixin Big Mouth -sarjan mainoskampanjaa.

Youtube-videolla sarjan tähdet Nick Kroll ja Jessi Klein vierailevat Kalifornian Venturassa tutustuakseen peltokuvioon lähietäisyydeltä. Valtavan kokonsa ansiosta pellolle tehdyt naisen sukupuolielimet on mahdollista nähdä kokonaisuudessaan vain yläilmoista käsin.

Netflixin aikuisille suunnattua animaatiosarjaa mainostetaan anatomiaan liittyvällä tempauksella sen teeman vuoksi. Big Mouth -animaatiosarjassa teinien murrosikä esitetään kirjaimellisena hirviönä. Näin ollen se tarjoaa katsojille huumorin ohella myös todellista sukupuolivalistusta.