12-vuotias voitti DJ-maailmanmestaruuden – huikea show loksauttaa leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tiskijukkien arvostetuin kilpailu koko maailmassa on DMC World DJ Championships -kilpailu, jossa ei mitellä niinkään yleisölle soittamisen paremmuudesta ja kappalevalinnoista, vaan ennemminkin teknisestä taituruudesta. Nyt tuore voittaja on vienyt kilpailun aivan uudelle tasolle monellakin tavalla.

Disco Mix Clubin tuorein DMC World DJ Championships 2017 -maailmanmestari on nimittäin vasta 12-vuotias japanilainen DJ Rena, joka on kaikkien aikojen nuorin DJ-maailmanmestari ja myös nuorin finalisti. Renan show kilpailun 1. lokakuuta järjestetyssä finaalissa oli vertaansa vailla, sillä myös kokeneet DJ-ammattilaiset loksauttivat leukansa nähdessään miten nuori mies käsitteli kahta levysoitinta ja mikseriä kuin yhtä suurta instrumenttia.

Finaalissa oli mukana kilpailijoita 16 eri maasta. Kilpailua on järjestetty jo yli 30 vuoden ajan. Toiseksi sijoittui ranskalainen DJ Skillz ja kolmanneksi uusiseelantilainen DJ Spell.