Kohuttu Maria Monde julkaisi treenikuviaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syyskuussa 2016 läpimurron ensimmäisellä Maailma-singlellään tehnyt suomalainen artistitulokas Maria Monde nousi sittemmin otsikoihin myös, kun kappaletta kritisoitiin vuoden surkeimmaksi biisiksi. Nyt Monde nähdään treenikuvissa.

Maria Monde kertoo Staralle harrastavansa potkunyrkkeily ja olevansa FireBody Lauttasaaren kisaryhmässä Maukka Cederlöfin valmennettavana. Lisäksi hän kertoi olevansa mukana Suomen Seksikkäin -kilpailun finaalissa ja löytäneensä eron jälkeen rinnalleen uuden rakkaan.

– Rakastan häntä enemmän kuin mitään ja meidän välillä roihuaa syvä, aito rakkaus. En ole ennen tällaista saanut kokea, Maria Monde kertoo.

Maria Monde julkaisi saamastaan kritiikistä huolimatta taannoin uusia kappaleita, kuten muun muassa kohutun Snäppäillään-kappaleen. Monden Maailma-kappaleen musiikkivideo on katsottu YouTubessa jo lähes 1,5 miljoonaa kertaa. Artisti itse kertoo olevansa feministi, tasa-arvon tavoittelija ja sukupuolettomuutta puolustava.

Maria Monde
Maria Monde
Maria Monde
Maria Monde
Maria Monde
Maria Monde