Rukoilijasirkka näki kännykkäpelin – yritti napata hämähäkin ruudulta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa hyönteisharrastajista pitää rukoilijasirkkoja terraarioeläiminä. Ihmiset ovat tottuneet leikkimään lähinnä karvaisten lemmikkieläimiensä kanssa, mutta nyt videolle on kuvattu älypuhelimella pelaileva rukoilijasirkka.

Insecthaus TV on julkaissut Youtubeen videon, jolla nähdään puhelimen näyttöä seuraava rukoilijasirkka. Ötökkä on ihastunut näytöllä vipeltävään virtuaalihämähäkkiin, ja yrittää saada kontaktia animoituun eläimeen. Sirkka yrittää napata hämähäkin eturaajoillaan.

Rukoilijasirkka luulee todennäköisesti hämähäkin olevan kelpo ateria. Puhelimelle voi ladata lukuisia lemmikkieläimille tarkoitettuja pelejä. Harva peliyhtiö on kuitenkaan erikoistunut juuri rukoilijasirkkojen viihdyttämiseen.