Skientologien salaisuuksia paljastanut dokumenttisarja palkittiin – Tom Cruisen uhri onnitteli

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Leah Reminin luotsaama dokumenttisarja Scientology and the Aftermath on voittanut Emmy-palkinnon. Sarja kertoo skientologien riveistä eronneiden jäsenten tarinoita ja paljastaa keskustelua aiheuttavan kirkon salaisia tapahtumia ja käytäntöjä.

A&E Network onnitteli äskettäin Leah Riminin sarjaa voitosta. Myös skientologeihin yhdistetty iranilaissyntyinen näyttelijä Nazanin Boniadi on onnitellut sarjaa Emmy-palkinnosta Twitterissä. Näyttelijätär on kertonut joutuneensa skientologien uhriksi, sillä kirkko yritti parittaa häntä väkisin Tom Cruiselle vuonna 2004.

FBI:n julkaisemien tutkimusraporttien mukaan 37-vuotias Nazanin Boniadi koulutettiin nopeasti korkealle tasolle skientologien piireissä. Hänestä käytettiin projektinimeä NAZ. Lopulta naisen ainoa tehtävä oli pitää Tom Cruise tyytyväisenä ja onnellisena. Valitettavasti miesnäyttelijä muuttui alun romanttisesta henkilöstä kiukuttelevaksi ja jopa väkivaltaiseksi.

Kun Nazanin Boniadi halusi eroon Tom Cruisesta, joutui hän rangaistukseksi esimerkiksi pesemään vessoja hammasharjalla. Leah Remini on niin ikään kertonut, että Tom Cruise voisi olla kirkon johtajan David Miscavigen kaksoisveli. Sekä Remini että Boniadi ovat sanoneet, että Tom Cruise on kaikkea muuta kuin mukava mies, RadarOnline uutisoi.