Miss Peppu ennustaa voittajajoukkueet – takapuolellaan tietenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Peppu -kauneuskilpailun vuoden 2015 finalisti brasilialainen Suzy Cortez on julkisuuteen noustuaan saanut satoja tuhansia seuraajia myös Instagram-tililleen, jossa ihmiset käyvät ihastelemassa kaunottaren muhkeita muotoja. Häntä nähdään ajoittain julkisuudessa edelleen.

Nyt Suzy Cortez kannustaa jalkapallon MM-kilpailuissa pelaavia joukkueita hieman poikkeuksellisella tavalla. Hän nimittäin poseeraa parhaillaan jalkapallon kanssa tuoreissa kuvissa takapuoli pääosassa.

Cortez lupasi ennustaa jokaisen ottelun voittajan maalaamalla voittavan maan lipun takapuoleensa. Muodokas kaunotar lupasi haastaa MM-kilpailujen virallisen ennustajan tittelin saaneen mustekalan.

Taannoin jalkapallotähti Messin vaimo esti Suzy Cortezin Facebookissa, koska hän poseerasi sosiaalisessa mediassa rohkeissa kuvissa Messin pelipaita yllään. Kohumissi oli peittänyt bikinikurvinsa jalkapallotähti Messin pelipaidalla, joten ylävartalon kurvit jäivät kuvaajilta ikuistamatta.

Splash
Splash
Splash