20-vuotias näyttelijäkaunotar hehkui iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Zendaya Coleman on yhdysvaltalainen näyttelijä, laulaja ja tanssija, joka tunnetaan myös feministinä ja tasa-arvon puolesta puhujana. 20-vuotias kaunotar otti taannoin uuden osa-alueen haltuunsa ryhtyessään vaatesuunnittelijaksi.

Eilen Zendaya kuvattiin julkkisjuhlissa, kun hän oli saapumassa Without A Netin ensi-iltajuhliin yhdessä Rory Kennedyn kanssa. Nuori kaunotar näytti upealta näyttävässä mekossaan.

Zendaya avasi äskettäin oman verkkokaupan, josta voi ostaa hänen suunnittelemiaan vapaa-ajan vaatteita. Daya By Zendaya -merkin vaatemallisto on suunniteltu mahdollisimman androgyyniksi niin, että lähes kaikki vaatekappaleet sopivat sekä naisten että miesten ylle. Hän suunnitteli kaikki Daya By Zendaya -malliston vaatteet luottostylistinsä Law Roachin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash