Koiralla erikoinen epämuodostuma – kaksi nenää!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirilla on tunnetusti hyvä hajuaisti, mutta Wallis-nimisellä kultaisellanoutajalla kyseinen aisti on vielä tavanomaista parempi. Koiralla on nimittäin kaksi nenää. Erikoisesta ulkonäöstään huolimatta Wallis on iloinen ja terve koira.

Iso-Britannian Bournemouthissa asuva Lana Culley adoptoi koiran maaliskuussa, sillä Wallis oli hänen mielestään vastustamaton. Daily Mail -lehden mukaan Wallis nauttii erityisesti Culleyn perhetilalla juoksentelusta ja järvissä uimisesta. Se viettää myös mielellään aikaa perheen toisen koiran, Sunnyn kanssa. Koiran hajuaistia kuvaillaan epätavallisen hyväksi.

– Valitsimme Wallisin pentuna sen nenän vuoksi. Koira on ihana ja tiedämme, ettei ole olemassa toista sen kaltaista kultaistanoutajaa, Lana Culley kuvaili.