Mies avasi autonsa oven – sisältä hyppäsi kaksi karhua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa karhut karttavat ihmisten tuoksua ja pysyttelevät mielellään omissa oloissaan metsissä ihmisasutuksesta kaukana. Näin ei kuitenkaan ole esimerkiksi Kanadassa, jossa karhuja nähdään hyvin usein seikkailemassa asutuksen keskellä ruoan perässä.

Tällä kerralla videolla nähdään Tennesseessä kuvattu tilanne, jonka nainen on kuvannut ikkunan takaa. Perhe oli huomannut, että karhut olivat vallanneet heidän autonsa. Mies keräsi rohkeutensa ja meni avaamaan autonsa etuoven, että karhut ymmärtäisivät lähteä heidän autostaan pois.

Mies kävi avaamassa auton etuoven, jolloin kaksi karhua hypähtivät autosta heti ulos. Karhut olivat saaneet omin avuin ovet auki etsiessään ruokaa, mutta ilmeisesti ne eivät olleet enää sisäpuolelta onnistuneet avaamaan ovia kun ne olivat sulkeutuneet.