Pidätetty mies väittää olevansa aikamatkaaja vuodesta 2048

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Wyomingissa on ihmetelty tulevaisuudesta saapuneeksi itseään väittävää miestä. Kuten tulevasta vaarasta varoittavien sankareiden käy usein elokuvissa, myös kyseinen mies pidätettiin – tässä tapauksessa tosin julkijuopottelun vuoksi.

Bryant Johnson pidätettiin alkoholin nauttimisesta julkisella paikalla Casperin kaupungissa. Mies väitti poliiseille saapuneensa vuodesta 2048, tarkoituksenaan saada kaupungin asukkaita pakenemaan tulevan avaruusolioiden hyökkäyksen alta. Hän vaati päästä keskustelemaan uhasta presidentin kanssa.

Vahva alkoholin lemu ja sammaltava puhe olivat Johnsonin mukaan aikamatkustuksen sivutuotteita. Mies nimittäin kertoi voineensa matkustaa ajassa avaruusolentojen täytettyä hänen elimistönsä alkoholilla. Johnsonin mukaan aikakoneen määränpäänä oli 2018, mutta hän päätyikin vuoteen 2017.

KTWO-uutissivusto kertoo poliisien pidättäneen miehen alkometrin osoitettua hänen olevan vahvassa humalatilassa. Otsikoihin päätynyt Johnson on sittemmin avannut Twitter-tilin, jossa hän kertoo tehtävänään olevan maailman pelastaminen.