Ravintolan omistaja yllättyi – yöllinen murtovaras kokkasi kuin vanha tekijä!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Murtovarkauden kohteeksi joutuvat yrittäjät ovat harvemmin vaikuttuneita rikollisten puuhista, mutta poikkeustapauksiakin on. New Yorkissa sijaitsevaan ravintolaan murtautunut mies hämmästytti paikan henkilökunnan taidoillaan ja siisteydellään.

Varas oli murtautunut Nelly’s Tacqueria -ravintolaan varhain aamuystä. Paikan omistaja Will Colon yllättyi seuraavana aamuna tutkiessaan ravintolan valvontakameran tallentamaa videoita. Murtovaras oli tehnyt itselleen ruokaa ravintolan keittiössä, ja vaikutti olevan kokkaamisessa hyvä.

– Hän teki pataruokaa kuin vanha tekijä. Hän siivilöi sitä, ravisteli sitä ja piti huolen että ruoka oli lämmitetty tasaisesti, Colo kuvaili WABC-TV -uutissivustolle.

– Hän lämmitti papuja ja haudutti kanaa sekä katkarapuja. Pannun käsittelystä huomasi että hänellä on taitoja, ravintoloitsija jatkoi.

Kokkaamisen ja syömisen jälkeen varas siivosi jälkensä tarkasti. Lopulta hän rikkoi kassakoneen vasaralla, varasti 100 dollaria ja jätti ravintolalle dollarin tipin. Ravintolan omistajien mukaan he palkkaisivat miehen saman tien, mikäli kyseessä ei olisi varas.