Samana päivänä samassa sairaalassa syntynyt pari meni naimisiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Massachusettsissa taannoin naimisiin mennyt pariskunta vaikuttaa olevan kohtalon yhteen saattelema. Morsian ja sulhanen ovat nimittäin saapuneet tähän maailmaan samana päivänä ja vieläpä samassa sairaalassa.

Tauntoissa asuvat Jessica Gomes ja Aaron Bairos tapasivat toisensa yhteisten ystävien kautta vuonna 2007. He opiskelivat tuolloin eri lukioissa. Sama syntymäpäivä selvisi pariskunnalle heidän aloittaessa yhdessä autokoulun.

– Kerroimme asiasta vanhemmillemme, ja he muistivat jopa tervehtineensä toisiaan sairaalassa, Jessica paljasti Taunton Gazette -lehdelle.

Naisen mukaan kaksikon välinen rakkaus syttyi ensinäkemältä. Jo suhteen alkuvaiheessa he soittelivat toisilleen lähes joka ilta. Vuosien ajan seurustellut pariskunta meni viimein naimisiin Tauntonin Holy Family -kirkossa.

– Tällainen on upeaa ja erittäin harvinaista. Uskon kohtaloon ja uskon tässä olleen kyse siitä, Jessica totesi.