Gaala Lasten Hyväksi kerää varoja lapsipotilaille – missikolmikko mukana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallitoimisto Promodel järjestää jälleen jo perinteeksi muodostuneen Gaala Lasten Hyväksi -tapahtuman, jonka tavoitteena on kerätä 15.000 euroa Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:lle. Kerätyt varat menevät Tampereen yliopistollisen sairaalaan lastenosasto kuudelle, jolla hoidetaan veritauteja ja syöpää sairastavia alle 16-vuotiaita lapsia.

Gaala Lasten Hyväksi 2015, Kuva: Fotom

Kyseessä on juhlavuosi, sillä syksyn gaalan myötä Promodelin hyväntekeväisyysmuotinäytösten avulla on vuosien aikana kerätty yhteensä jo upeat 100.000 euroa Taysin pienille potilaille.

Illan kohokohta on upea muotinäytös, jossa malleina nähdään tänä vuonna muun muassa Piritta Hagman, Anne Pohtamo, Nina Sevelius, Anne Hedman, Gedi Lindahl sekä tuore Miss Suomi 2017 -voittaja Michaela Söderholm perintöprinsessojensa kera. Catwalkille astelevat myös tamperelaisen jääkiekon kärkinimet, Karri Kivi ja Tapio Laakso Ilveksestä sekä Jukka Rautakorpi ja Jukka Peltola Tapparasta.

Gaala Lasten Hyväksi 2015, Kuva: Fotom