Iggy Azalea oikeuteen – 300 000 dollarin luottokorttilaskut rästissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaisräppäri Iggy Azalea on joutunut vaikeuksiin maksamattomien velkojen ansiosta. Luottokorttiyhtiö American Express on viemässä tähden oikeuteen hänen laiminlyömistään luottokorttimaksuista.

Azalealle on kertynyt maksamattomia luottokorttivelkoja yhteensä 300.000 dollarin edestä. TMZ-sivuston mukaan oikeuden pöytäkirjoista käy ilmi, että määrä ylittää tähden luottorajan 250.000 dollarilla. American Express vaatii räppäriä maksamaan velkansa ja oikeustoimista aiheutuvat kulut.

Iggy Azalea tunnetaan parhaiten hiteistään, kuten Fancy ja Work. Tähti on työstänyt Digital Distortion -nimistä albumiaan vuodesta 2015 saakka, mutta toistaiseksi se ei ole löytänyt tietään kauppojen hyllyille tai internetin suoratoistopalveluihin.