Itseoppinut maskeeraaja pelottavan taitava – tulos näyttää karmivan aidolta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisen median avulla on noussut julkisuuteen monia upeita maskeeraajia. Varsinkin Halloweenin lähestyessä verkko alkaa täyttymään mielettömän upeista videoista ja kuvista, joilla ammattimaskeeraajat opettavat ihmisiä loihtimaan itselleen naamiaisviikonlopun kammottavimman tyylin.

Nyt sosiaalisessa mediassa on alkanut leviämään kammottavia kuvia, joiden takana on Isobelle-niminen tyttö. Isobelle on 19-vuotias nuori maskeeraajalupaus, joka on oppinut kaikki taitonsa itse ilman maskeerauskouluja.

Naisen eyesobell-nimisellä Instagram-kanavalla nähdään mitä kammottavampia maskeerauksia, jotka näyttävät pelottavan aidolta. Kuvissa nainen näyttää repineen otsastaan ison ihosuikaleen, leikanneen sormensa ja kulmakarvansa sekä lävistäneen nenänsä meikkisiveltimellä.

(FAKE/MAKEUP) peeled back forehead! this look was sponsored by the wonderful people over at @makeupforeverca and was done using mainly their products. I had an excellent experience with them, especially the dried blood, which was super gross and clotty and I LOVED it. • • • • • PRODUCT DETAILS: @makeupforeverofficial Special Effects Palette #1 @makeupforeverofficial Artificial Blood Dried Effect @makeupforeverofficial Artificial Thick Blood @rubiescostumecompany Red Cream Paint @bennyemakeup Nose and Scar Wax Vaseline • • • • • #makeup #specialfx #makeupjunkie #maybelline #NYC #eyeshadow #lipstick #lipgloss #fx #specialeffects #effects #gloryandgore #gore #beauty #blood #fxmakeup #fxartist #sfx #sfxmakeup #sfxartist #sfxartistsofinstagram #sfxartistry #sfxprosthetics #fnfafeatures #halloweenmakeup #amazingmakeup #amazingmakeupart

A post shared by I S O B E L L E (@eyesobell) on