Kaikkien aikojen härskein hääkuva leviää verkossa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Hollantilaisen pariskunnan hääkuva on kohottanut kulmakarvoja verkossa. Ots on nimittäin huomattavasti rohkeampi kuin avioliiton alkamista juhlistavissa kuvissa on totuttu näkemään.

Valokuvaaja Michel Kloosterin ottamissa kuvissa aviopari harrastaa seksiä luonnon helmassa. Klooster jakoi sosiaalisessa mediassa otoksen, jossa morsiuspukuun sonnustautunut nainen näyttää harrastavan suuseksiä tuoreen aviomiehensä kanssa.

Klooster kertoo Huffpost-sivustolle idean härskeistä hääkuvista tulleen morsiamen äidiltä. Aviopari itse halusi pysytellä poissa julkisuudessa, joten verkossa levinneessä kuvassa ei nähdä myöskään heidän kasvojaan.

Rohkea hääkuva on herättänyt sosiaalisessa mediassa niin ihastusta kuin vihastustakin. Klooster ei näe kuvissa itse mitään väärää, sillä seksi on yksi maailman luonnollisimmista asioista. Hän myös kertoo saaneensa otosten leviämisen jälkeen yhteydenottoja lukuisilta pariskunnilta, jotka haluavat otattaa samanlaisia hääkuvia.

Sommige bruidsparen kunnen niet wachten tot het feest voorbij is om lekker rustig naar de suite te gaan en daar een…

Publié par Michelklooster.com sur lundi 2 octobre 2017