Khloe Kardashianin ohjelmaa jatketaan – uusi tuotantokausi alkaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian sai vuosi sitten uuden oman televisiosarjan, jossa hän auttaa ihmisiä laihduttamaan ja saamaan itselleen upean vartalon. Kardashian on osoittautunut ohjelmaformaattiin juuri sopivaksi juontajaksi, koska hän itse laihdutti vaikean eron jälkeen noin 16 kiloa ja on nyt elämänsä parhaassa kunnossa.

Revenge Body With Khloe Kardashian -ohjelman ensimmäinen tuotantokausi oli niin menestyksekäs, että ohjelmasta on nyt tehty myös toinen tuotantokausi. E! Enertainment on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa saadaan uusista jaksoista hieman esimakua.

Sarja perustuu siihen, että laihduttajat käyttävät motivaattoreinaan ihmisiä, jotka ovat kohdelleet heitä huonosti. Ohjelman uudet jaksot alkavat 10. joulukuuta, jolloin jakso jaksolta yhteensä 17 ihmistä käy läpi Kardashianin suunnitteleman muodonmuutoksen.