Kissa tapasi tipun – linnunpoika sai hämmennyksiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinmaailmasta on nähty löytyvän monenlaisia ystävyyksiä, jotka ovat muodostuneet eri eläinlajien välille. Luonnossa jopa saalis ja saalistettava ovat löytäneet toisistaan kaverit. Nyt videolla nähdään jännittävä tilanne kun kissa on päässyt tapaamaan pientä tipua.

Danyelle Tyler on julkaissut hänen YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään miten hän tutustuttaa Pippie-nimisen kissansa pieneen tipuun. Kissa ihmettelee pientä lintua ja kierii sen vieressä matolla yrittäen välillä kurkotella tipua kohti tassuillaan.

Kun tipu yllättäin juoksee suoraan kissan kuonon eteen, omistaja kehottaa kissaa olemaan nätisti. Kissan saalistusvietti ei nouse pinnalle tipun tapaamisen myötä, mutta tilanne saattaa kuitenkin näyttää katsojien mielestä melko jännittävältä.