Koira luuli kuuta pallokseen? Hulvaton video verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bordercolliet lukeutuvat koiraroduista älykkäimpien joukkoon, mutta aivan kaikkea niidenkään hoksottimet eivät kykene ymmärtämään. Tuoreen videon perusteella tähtitiede ja taivaankappaleiden tunnistaminen ei kuulu rodun erikoisalaan.

Youtube-käyttäjä Jessica Raspbury jakoi hauskan videon koirastaan Bluesta. Jessican aviomies oli teeskennellyt heittävänsä bordercollie-rotuiselle koiralle sen valkoisen pallon. Pian koira luuli löytäneensä sen yllättävästä paikasta.

Videolla Blue tuijottaa taivaalla hohtavaa kuuta ja haukkuu sitä kohti. Koira siis mitä ilmeisimmin erehtyi luulemaan kuuta rakkaaksi pallokseen.

– Aviomies teeskenteli heittävänsä valkoisen pallon Bluelle. Koiran etsiessä palloa se katsoi ylöspäin, ja luuli pallon jääneen jumiin taivaalle, Jessica kirjoitti.