Koira näki kissan – koominen reaktio leviää nyt verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kissojen ja koirien kohdatessa on tyypillistä, että kissa jähmettyy pelokkaana paikoilleen koiran seotessa täysin. Tuoreella Youtube-videolla nähdään kuitenkin lähes täysin päinvastainen tilanne.

Irlanninsetterin ja kultaisennoutajan sekoitus Ellie reagoi koomisella tavalla nähtyään tunkeilijan kotipihallaan. Koira jähmettyi täysin, kuin se olisi yhtäkkiä jäätynyt paikoilleen. Omistaja ihmettelee asiaa, eikä kissa vaikuta olevan juuri moksiskaan koiran läsnäolosta.

Ellien omistajan, Dustin Dalen mukaan hän onnistui saamaan koiransa liikkeelle vasta kolme minuuttia myöhemmin. Kyseessä ei ollut Storytrender-sivuston mukaan ensimmäinen kerta kun Ellie näki kissan. Kotipihalle ilmestynyt kissa oli kuitenkin sille aikaisemmin tuntematon.

Mies uskoo erikoisen reaktion taustalla olevan eläimen irlanninsetterin geenit. Kyseisellä rodulla on nimittäin tapana osoittaa metsästäessä mahdollisen saaliin sijainnin omistajalleen jähmettymällä paikoilleen.