Nainen väittää poikansa olevan Lil Waynen lapsi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kohuotsikoihin päätyminen ei ole tämän vuoden Blockfesteilläkin esiintyneelle räppäri Lil Waynelle mitään uutta. Nyt miehellä väitetään olevan jo 15 vuoden ikään ehtinyt avioton lapsi.

Keiotia Watson kertoo olleensa seksisuhteessa Lil Waynen kanssa vuonna 2001. Naisen mukaan hän olisi tullut raskaaksi, ja näin ollen hänen helmikuussa 2002 syntynyt poikansa Dwayne olisi räppärin lapsi.

TMZ-sivuston mukaan Watson vei asian oikeuteen kaksi vuotta sitten. Tuolloin louisianalainen tuomari määräsi Lil Waynen maksamaan elatusmaksuja 5.000 euroa kuukaudessa. Tähti ei kuitenkaan ole naisen mukaan maksanut hänelle senttiäkään.

Lil Waynen kerrotaan suunnittelevan isyystestin tekemistä. Mikäli se todistaa hänen olevan Dwaynen isä, aikoo hän ottaa täyden vastuun ja hoitaa elatusmaksut. Räppärillä on ennestään neljä lasta neljän eri naisen kanssa.