Nyt oli lähtö lähellä! Sorkkarauta iskeytyi tuulilasin läpi moottoritiellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Liikenteessä voi tunnetusti tapahtua mitä tahansa, mutta silti ajoittain maailmalta kantautuu tietoja mitä hurjemmista tapauksista. Nyt eräs autoilija saa olla onnellinen ollessaan vielä elossa, sillä hän joutui todella erikoiseen onnettomuuteen.

Mies oli ajamassa Floridassa I95-moottoritietä Daytonan kohdalla, kun täysin yllättäen hänen autonsa tuulilasiin iskeytyi jotain valtavalla voimalla. Miehen saatua autonsa pysähtymään hän huomasi, että ikkunan läpi oli iskeytynyt sorkkarauta. Poliisin mukaan se oli lentänyt ilmaan edellä ajaneesta rekasta.

Tällä tietoa onnettomuudessa ei tullut henkilövahinkoja, mutta turmassa olisi voinut tulla merkittävästi pahempaa jälkeä. Daytona Beachin palokunta julkaisi kuvat tilanteesta.

Splash
Splash