Kultainennoutaja pelkäsi liukuportaita – ratkaisu löytyi omistajan sylistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiranpennut joutuvat pienen kokonsa vuoksi kohtaamaan päivittäin pieniä haasteita. Yksi ensimmäisistä haasteista on yleensä kynnysten ylittäminen ja portaiden nouseminen. Nyt videolla nähdään kuitenkin iso koira, jolla on sama ongelma koostaan huolimatta.

Videolla nähdään hellyttävä ja melko hämmentävä tilanne, jossa isokokoinen koira ei uskalla nousta omistajansa perässä liukuportaisiin. Kultainennoutaja on silminnähden levoton nähdessään liukuportaat edessään, minkä vuoksi se alkaa heti hakea turvaa omistajansa läheltä. Koiran vaisto oli oikeassa, sillä koiria ei saa päästää liukuportaisiin.

Isokokoinen kultainennoutaja nousee omistajansa syliin aivan kuin pieni koiranpentu. Mies pitää koiraa sylissään koko matkan liukuportaissa ja rauhoittelee sitä kunnes ylempi kerros on saavutettu. Iso koira näyttää todella hellyttävältä miehen sylissä, koska yleensä näin suuria koiria ei nähdä kannettavan.