Näin Japanissa: Maailmanpyörässä lauletaan nyt karaokea

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanilaisia ja suomalaisia yhdistää rakkaus karaokea kohtaan. Itäisessä saarivaltiossa karaokeharrastus on tosin viety hieman pidemmälle, sillä maassa lauletaan ravintoloiden lisäksi jo huvipuistojen laitteissakin.

Tokyo Dome -huvipuiston maailmanpyörässä on kesästä lähtien ollut mahdollista harrastaa karaokea. Big O -maailmanpyörän kahdeksaan koppiin on asennettu karaokelaitteet, joiden myötä laulutaitojaan voi esitellä kymmenien metrien korkeudessa. Kyseessä on tiettävästi maailman ensimmäinen karaokemaailmanpyörä.

Fox News -sivuston mukaan yhteen koppiin mahtuu kerrallaan neljä henkeä. 15 minuuttia kestävän kyydin aikana asiakkaat voivat valita suosikkinsa 50 popklassikon listalta. Liput maailmanpyörään maksavat 820 jeniä, eli hieman päälle kuusi euroa.