Näin Japanissa: Maailmanpyörässä lauletaan nyt karaokea

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanilaisia ja suomalaisia yhdistää rakkaus karaokea kohtaan. Itäisessä saarivaltiossa karaokeharrastus on tosin viety hieman pidemmälle, sillä maassa lauletaan ravintoloiden lisäksi jo huvipuistojen laitteissakin.

Tokyo Dome -huvipuiston maailmanpyörässä on kesästä lähtien ollut mahdollista harrastaa karaokea. Big O -maailmanpyörän kahdeksaan koppiin on asennettu karaokelaitteet, joiden myötä laulutaitojaan voi esitellä kymmenien metrien korkeudessa. Kyseessä on tiettävästi maailman ensimmäinen karaokemaailmanpyörä.

Fox News -sivuston mukaan yhteen koppiin mahtuu kerrallaan neljä henkeä. 15 minuuttia kestävän kyydin aikana asiakkaat voivat valita suosikkinsa 50 popklassikon listalta. Liput maailmanpyörään maksavat 820 jeniä, eli hieman päälle kuusi euroa.

 

Uusimmat