Näinkin kissan voi kouluttaa – upeat temput täytyy nähdä itse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Omar Von Muller -niminen mies kouluttaa työkseen koiria. Verkossa on levinnyt jo useita videoita, joissa nähdään koulutustyön tulokset koirien tehdessä voltteja, suorittaessa vaikeita ratoja, kävellessä kahdella jalalla ja jopa liikkuessa rullalaudan päällä.

Nyt Muller on kouluttanut myös kissaansa. Omar Von Muller on julkaissut hämmentävän videon omalle YouTube-kanavalleen Kit-nimisestä kissasta. Videolla nähdään miten mies on onnistunut kouluttamaan kissalleen todella upeita ja hyödyllisiä temppuja pienten herkkupalojen avulla.

Kouluttaja on jo vuonna 2011 julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän neuvoo miten ihmiset voivat kouluttaa koirastaan rullalautailijataiturin. Nyt mies on kuitenkin ylittänyt itsensäkin alkaessaan kouluttamaan myös kissoja.