Scott Disick haluaa Kourtney Kardashianin takaisin – nainen heitti vettä kiukaalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiiritähti Kourtney Kardashian on kolmen lapsen 38-vuotias äiti. Tämä ei silti estänyt naista julkaisemasta seksikästä uimapukukuvaa Instagramiin. Kuva valelee suolaa hänen ex-mies Scott Disickin haavoihin.

RadarOnlinen mukaan villistä elämäntyylistään tunnettu Scott Disick haluaa seurapiirikaunotar Kourtney Kardashianin ja heidän kolme lastaan takaisin. Kardashianin sisarusparven vanhin on vastannut ex-miehensä haikailuihin julkaisemalla tyrmääviä otoksia heinäkuiselta Saint-Tropezin matkalta. Nainen oli reissussa yhdessä 24-vuotiaan mallipoikaystävä Younes Bendjiman kanssa.

Kolmen lapsen äiti Kourtney Kardashian on ollut huolestunut ex-miehensä Scott Disickin villistä bileputkesta. Kourtneylla ja Scott Disickillä on 7-, 4- ja 2-vuotiaat lapset, mutta alkoholin kanssa läträävä isä ei saa tavata lapsiaan kovinkaan usein. Scott on yrittänyt saada apua päihdeongelmiinsa vieroitushoitoloista.

on my app

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

mood

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on