Van Dammen poika pidätettiin – teki pikkurikoksia jo viime vuonna

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toimintatähti Jean-Claude Van Dammen nuorin poika, 21-vuotias Nicholas Van Varenberg, on pidätetty kämppäkaverin uhkailemisesta teräaseella. Van Dammen poika joutui ongelmiin lain kanssa jo viime vuonna.

RadarOnline kertoo Nicholas Van Varenbergin lyöneen nyrkillä asuintalonsa hissiä. Paikalle soitettiin poliisit, jotka seurasivat hissistä alkaneita verijälkiä Van Varenbergin kotiin. Nuoren miehen käsi oli vahingoittunut. Samaan aikaan hänen kämppäkaverinsa kertoi, että julkkisperheen vesa oli pitänyt veistä hänen kurkullaan. Asunnosta löydettiin teräase sekä marihuanaa.

Tempen vankilaan toimitetulle Nicholas Van Varenbergille asetettiin 10.000 dollarin lunnaat. Hänet pidätettiin myös viime vuonna kaksi kertaa. Toisella kerralla hän oli nauttinut alkoholia alaikäisenä ja toisella kerralla hän syyllistyi varkauteen. Kuuluisan näyttelijän poika on pysynyt poissa parrasvaloista.

Poliisi