Khloe Kardashianin tyrmäävä vartalo – kelpaa esitellä bikineissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Samaan aikaan, kun maailman media kohisee Kylie Jennerin mahdollisesta raskaudesta ja siitä, onko hän vuokrannut kohtunsa isosiskolleen Kim Kardashianille, on elämäntapamuutoksen tehnyt Khloe Kardashian esitellyt vartaloaan bikineissä. Naisesta on kuoriutunut todellinen seksipommi.

Antiikkipeilin kautta selfien ottanut Khloe Kardashian esittelee timmiä ulkonäköään ja vatsalihaksiaan collegehousuihin ja vaaleanpunaisiin bikineihin pukeutuneena. Naisen vartalo on sinnikkään treenaamisen ja tiukan ruokavalion tulosta. Khloe Kardashian seurustelee nykyisin ammattikoripalloilija Tristan Thompsonin kanssa.

Khloe Kardashian on pienentynyt useamman vaatekoon verran. Hänellä oli aiemmin ylipainoa, ja siksi naisen oli vaikea löytää sopivia vaatteita muhkeammalle vartalonmallilleen. Nyt hän toimii terveellisimpiä elämäntapoja havittelevien esikuvana.

Splash
Splash
Splash