Kinky-festarit päättyivät karmivasti – mies löydettiin kuolleena

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin Flamefest-nimisestä tapahtumasta, joka vietettiin viime viikonloppuna Kentin Brokes Wood -nimisellä metsäalueella. Tapahtuma oli tarkoitettu seksistä kiinnostuneille bilettäjille ja konemusiikin ystäville. Festivaaleilla on kuollut ainakin yksi ihminen.

Flamefestin tapahtuma-alueelle on soitettu aikaisin tänä aamuna pelastusviranomaisia, koska festareilta löytyi kuollut viisikymppinen mies. Hänen lisäksi löytyi tajuttomana ollut nainen, joka toimitettiin sairaalahoitoon helikopterilla. Miehen kuolinsyytä ei ole vielä tiedossa, eikä naisen tajuttomuudelle ei ole kerrottu syytä, Express uutisoi.

Flamefest kuvailee itseään maailman ainoaksi tapahtumaksi, joka on tarkoitettu kinkyille, omituisille ja luoville hedonisteille. Metsässä järjestettävillä festivaaleilla pääsi nauttimaan musiikin lisäksi esityksistä, työpajoista ja aikuisten välisistä seksiseikkailuista. Festivaaleilla kävi yhteensä 500 vierasta, ja tapahtuma aiheutti runsaasti vastustusta paikallisten keskuudessa.

Splash
Splash