Lentoemäntä muutti itsensä jättirintaiseksi tummaihoiseksi Barbieksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme keväällä ihon sävyä tummentavia pistoksia ottavasta saksalaismallista, Martina Bigistä. Nyt nainen on käynyt suositun amerikkalaisohjelman vieraana. Hän on värjännyt hiuksensa mustiksi ja ottanut niihin permanentin.

Martina Big vilahteli keväällä useissa eri medioissa. Järisyttävän suurilla rinnoilla varustettu glamourmalli haaveili tällöin, että hänen vaaleasta ihosta tulisi pysyvästi mahonginruskean värinen. Nyt nainen on vieraillut The Maury Show’ssa esittelemässä uutta ulkonäköään.

Yleisö huutaa hämmästyneenä 28-vuotiaan Martinin kävellessä lavalle. Epäluonnollisen suurella povella varustettu nainen on pukeutunut kullan väriseen mekkoon.

Hänen ihonsa on todella tumma, joten aiemmin Pamela Andersonin ulkonäöstä haaveillut nainen haluaa nykyisin olla enemmän afrikkalaista alkuperää muistuttava. Martina Big joutuu yleisön ja juontajan kritiikin kohteeksi, koska luulee muuttuvansa tummaihoiseksi pelkästään ihon väriä vaihtamalla.