Lost In Music -festivaali keräsi 5 000 kävijää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen kaupunkifestivaali Lost in Music järjestettiin viikonloppuna kaupungin elävän musiikin ravintoloissa. Musiikki & Media -tapahtumaan kuulunut festivaali keräsi yhteensä peräti 5.000 kävijää.

– Tapahtuma oli kaikin puolin onnistunut ja monipuolinen. Tampereen upeimmissa keikkapaikoissa oli juuri se valo, mitä kaivattiin syksyn pimeään. Tapahtumalle tehdyt pienet muutokset saivat paljon kiitoksia kävijöiltä ja fiilis yleisössä oli mitä parhain, Nem Agencyn promoottori Rowan Rafferty kommentoi.

– On uskomattoman hienoa, että vaikka keikkapaikkoja oli 10, mikään sali ei ollut tyhjä, vaan festivaaliyleisöä riitti kaikille 80 artistille. Tampere osoitti jälleen kerran, että se on Suomen livemusiikin pääkaupunki. Nem Agencylle oli kunnia saada tuottaa tämän vuoden Lost in Music.

Festivaalin suurimmat yleisöt keräsi Saaran ensimmäinen klubikeikka, Turmion Kätilöiden takuuvarma Diskohevi Show, Battle Beastin esiintyminen Olympiassa, Vestan ihailtava keikka täpötäydelle Klubille, Satellite Storiesin indierockaus ja Huoran räväkkä ja aggressiivinen esiintyminen loppuunmyydyssä Jack the Roosterissa sekä Litku Klemetin kiihkeä setti samassa ravintolassa.