Nämä sanat toimivat deittisovelluksissa parhaiten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusien ihmisten tapaaminen ja ensikohtaaminen tapahtuvat nykyään todella usein jossakin sosiaalisen median kanavassa tai deittailusovelluksessa. Sen vuoksi onkin todella tärkeää, että itsestään pystyy antamaan hyvän vaikutelman tuntemattomalle henkilölle jo pelkän profiilikuvan ja pienen jutustelun avulla.

Nyt deittailusivustoja on tutkittu ja tuhansia ensimmäisiä keskusteluja haravoitu läpi niitä yhdistäviä tekijöitä etsien. Tutkijat saivat Elite Daily -sivuston mukaan selville, että tiettyjen sanojen käyttäminen takasi keskustelukumppaneille paremmalla todennäköisyydellä positiivisen vastaanoton toiselta osapuolelta.

Tutkijat huomasivat, että pienet viattomat kohteliaisuudet olivat toimivimpia nostattamaan toisen osapuolen kiinnostusta keskustelun aikana. Positiivisimman reaktion saivat toisissa aikaan englanniksi käydyissä keskusteluissa sanat nice, love, handsome, beautiful, gorgeous ja pretty.