Norbert on suloinen terapiakoira – piristää jokaisen päivää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat eivät ole vain perheen lemmikkejä vaan niistä tulee hyvin nopeasti osa perhettä ja yksi perheenjäsenistä. Koirat tarvitsevat paljon hoivaa, huomiota ja lempi-ihmistensä seuraa. Nyt sosiaalisessa mediassa ihmisiä ihastuttaa suloinen pikkukoira Norbert.

Pienikokoinen Norbert on alkanut vauhdilla keräämään suosiota Instagramissa koiran suloisen ulkonäön vuoksi. Norbert on jo pienen kokonsa vuoksi hyvin hellyttävä, mutta sen hassu ilme kruunaa kuitenkin kaiken. Norbertin perusilmeeseen kuuluu suupielestä roikkuva kieli, joka on koko ajan ulkona.

Suloisuuden lisäksi Norbert on myös todella kiltti ja hyväkäytöksinen. Koira jakaa sosiaalisessa mediassa ihmisille hyvää mieltä, minkä lisäksi se toimii myös lastensairaalassa terapiakoirana ja pienten lasten piristyksenä.

"high-five norbie"

A post shared by NORBERT (@norbertthedog) on

hi-ya 💞

A post shared by NORBERT (@norbertthedog) on

saved you a spot

A post shared by NORBERT (@norbertthedog) on

hi buddies

A post shared by NORBERT (@norbertthedog) on

high-five if…..

A post shared by NORBERT (@norbertthedog) on