Rehellinen mainos kuntoilulaiteesta – näin huonosti sille käy monissa kodeissa

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ostostelevisiossa mainostetaan monesti kuntoilulaitteita, joiden monikäyttöisyyden vuoksi ihminen voi päästä elämänsä parhaimpaan kuntoon ja saavuttaa unelmiensa vartalon kotona ilman kuntosalijäsenyyttä. Moni menee tähän halpaan, mutta jostain syystä lopputulos ei olekaan mainoksen esimerkin kaltainen.

CollegeHumor-kanava on julkaissut hauskan YouTube-videon, jossa nähdään kerrankin rehellinen kuntoilulaitemainos. Videolla esitellään isoa ja todella monikäyttöistä laitetta, jonka avulla ihminen voi muuttaa kotinsa olohuoneen oikeaksi fitnesskeskukseksi. Lopulta laitteelle löytyy kuitenkin aivan toisenlaista käyttöä.

Parin käyttökerran jälkeen ihminen muistaa, että hän ei oikeastaan edes pidä liikunnasta. Tämän vuoksi hän alkaa käyttämään laitetta monipuolisena vaateripustimena, joka pystyy kestävyytensä vuoksi kannattelemaan huiman määrän vaatteita. Laite toimii myös silitysrautana, sohvana ja joulukuusena.