Kammottava näky kotipihalla – käärme söi toisen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Käärmeet ovat eläinlajina sellaisia, joita varmasti moni pelkää. Käärmeet ovat lähestyttäessä arvaamattomia ja vaarallisia, ja pystyvät syömään moninkertaisesti suurempia eläimiä. Toisinaan ne päätyvät syömään myös lajitovereitaan.

Tennesseessä asuva henkilö oli nähnyt hyvin erikoisen näyn omalla kotipihallaan, kun hän oli löytänyt maasta kaksi käärmettä. Musta suurempi käärme söi pienempää raidallista käärmettä eikä keskeyttänyt ruokailuaan siitäkään huolimatta, että talon asukas tuli käärmeen lähelle kuvaamaan sitä.

Pienten matelijoiden pääasiallista ravintoa ovat yleensä jyrsijät ja muut pienikokoiset eläimet. Toisinaan käärmeet näyttävät päätyvän kuitenkin ruokailemaan myös toisilla käärmeillä mikäli sattuvat itseään pienemmän yksilön nälissään kohtaamaan.