Parodia leviää: Tämän jokainen kissa tekee kolmelta yöllä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni kissanomistaja on saattanut huomata, että useimmat kissat heräävät puuhastelemaan öisin. Jostain syystä kissojen kiipeilystä ei päivisin kuulu ääntä, mutta yöllä kissat tuntuvat tahallaan pitävän erityisen kovaa meteliä.

Gus Johnson on julkaissut hänen YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa nähdään miten älyttömältä kissojen toiminta yöllä tuntuu ja kuulostaa. Videolla mies ja nainen esittävät kissoja, joista toinen herää aamuyöllä kolmelta metelöimään.

Kissa herää yöllä metelöimään, koska se tuntuu olevan kissan velvollisuus. Kissa tekee kaikkensa, että sen liikkumisesta kuuluisi mahdollisimman kova ääni. Se pudottaa tavarat pöydältä, törmäilee seiniin ja liikuttelee huonekaluja omistajien iloksi.