Remontoija löysi ullakolta salahuoneen – kuului murhaajalle?

Ohhoh! · Tim Isokivi

Floridalaista kotia remontoimassa ollut LVI-asentaja teki työssään yllättävän löydön. Talon ullakolta löytyi salahuone, joka on saattanut olla tuomitun murhaajan käytössä. Youtubessa jaetulla videolla remontoija esittelee Plant Cityssä sijaitsevaa kotia.

Ullakon valeseinän takaa paljastuu salainen huone. Salahuone on koristeltu rekisterikilvillä ja siellä on jopa wc-pönttö.

– Yksi seinä ei näyttänyt samalta kuin muut. Työnsin sitä, jolloin takaa paljastui salahuone, mies kuvaili videon julkaisseen ViralHogin mukaan.

– Salahuoneeseen johti matolla päällystetty käytävä. Huoneen oven ollessa kiinni näytti, kuin sitä ei olisi ollut olemassakaan, LVI-asentaja jatkoi.

Karmivan tapauksesta tekee se, että talon väitetään kuuluneen murhasta tuomitulle Dorice ”Dee Dee” Moorelle. Moore murhasi vuonna 2009 17 miljoonaa dollaria lotossa voittaneen Abraham Shapespearen. Salahuoneen löytänyt urakoitsija kertoo uskovansa naisen käyttäneen salahuonetta piilotellakseen viranomaisilta.