Sampo Kaulasen ja Michele-vaimon realitysarja alkaa tänään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen ja hänen Michele-vaimonsa ovat työstäneet viime aikoina lukemattomien muiden projektien lisäksi myös omaa realitysarjaansa televisioon. Lapin Sampo ja kauppiaan rouva -sarjan ensimmäinen jakso nähdään televisioruuduissa tänään kello 20.00 alkaen.

– Toivosin niin pirusti, että illalla sie istahtasit soffalle ja kääntäsit telvisiosta klo.20.00 TV5 päälle! Luvassa kevyttä realityhömppää Ylläksen hienoissa maisemlssa meiän seurassa, Sampo Kaulanen kirjoittaa Facebookissa.

Kaulasen mukaan illan jaksossa on luvassa vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun vauhdikas julkkispari osallistuu Porocupin kilpailuun. Erikoisista somekilpailuista tuttu Kaulanen lupaa arpoa Ylläksen reissun, jos ohjelmalle saadaan tänään 260.000 katsojaa.