Tara Reid upeassa mekossa – paljasti juuri sopivasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

American Pie -elokuvasta tuttu näyttelijätär Tara Reid on saanut kuulla paljon kritiikkiä omaan vartaloonsa liittyen. Naisen on kommentoitu olevan liian hoikassa kunnossa, mutta kritiikistä huolimatta kaunotar kuitenkin esittelee aina itsevarmasti vartaloaan.

41-vuotias Tara Reid nähtiin nyt Los Angelesissa hänen poikaystävänsä kanssa. Näyttävä pariskunta poseerasi paparazzille Craig’s Restaurant -ravintolan ulkopuolella kun he olivat menossa syömään. Huomio kiinnittyi heti naisen upeaan mustaan mekkoon, jossa oli useita paljastavia kohtia.

Tara Reidillä oli yllään kultainen kimalteleva takki, jonka alla nähtiin vartalonmyötäinen musta mekko. Mekko koostui mustista kangaskaistaleista, jotka oli aseteltu mekon eteen ja taakse. Mekon sivuosassa oli vain verkkomaista kangasta, joka paljasti naisen hoikat jalat aina vyötärölle saakka.

Splash
Splash
Splash
Splash