Eminem iski rajusti Donald Trumpia: ”Kamikaze, joka aiheuttaa ydinholokaustin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Eminemin fanit valmistautuvat parhaillaan uuden levyn julkaisuun, sillä tuottaja Denaun Porterin mukaan Eminemin uusi albumi on jo äänitetty. Nyt räpin supertähti on iskenyt näyttävästi presidentti Donald Trumpia vastaan BET Hip Hop Awards -gaalassa esiteltyllä freestyle-räpillä.

Trump-kriitikkona aiemminkin tunnettu Eminem tyrmäsi tiistai-iltana järjestetyssä gaalassa Trumpin muun muassa toteamalla, että tämä on todennäköisesti ”kamikaze, joka aiheuttaa ydinholokaustin”. Yhteensä The Storm -niminen sessio kesti 4,5 minuuttia, ja Trumpin lisäksi se käsitteli muun muassa rasismia, asekontrollia, maahanmuuttoa ja sosiaalista mediaa.

Eminemin julkaisi lokakuussa 2016 Campaign Speech -nimisen uuden soolokappaleen. Mies on viime aikoina myös työstänyt materiaalia Joseph Khanin ohjaaman Bodied-elokuvan soundtrackille. Eminemin viimeisin kokopitkä levy oli vuonna 2013 ilmestynyt The Marshall Mathers LP 2.