Kuin kaksi marjaa? Isla Fisher ja Amy Adams sekoitetaan jatkuvasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijättäret Isla Fisher ja Amy Adams ovat Hollywoodin kaksi tunnetuinta punahiuksista nuorta näyttelijätärtä, jotka sekoitetaan jatkuvasti toisiinsa. Naisia on sanottu kaksosiksi ja kieltämättä heidän yhdennäköisyytensä onkin niin suuri, että heidät voisi helposti sekoittaa toisiinsa.

Isla Fisher kertoi Jimmy Kimmelin haastateltavana ollessaan, että edelleenkin hänet sekoitetaan jatkuvasti Amy Adamsiin. Jopa Lady Gaga oli luullut naista Adamsiksi, mutta Fisher oli ollut niin häkeltynyt laulajan huomiosta, että ei ollut viitsinyt oikaista asiaa Lady Gagalle.

Fisher kertoi pitävänsä tilanteita yleensä vain melko koomisina. Kerran häntä oli pyydetty laulamaan Amy Adamsin roolihahmon esittämää kappaletta eräästä kollegan elokuvasta. Tilanne oli ollut kiusallinen, koska Fisher oli juuri rintaruokkimassa vauvaansa eikä osannut edes laulaa, mikä kävi nopeasti häntä lähestyneille Adamsin faneillekin selväksi.

my two favourite redheads 💫 [#amyadams #islafisher #redheads #nocturnalanimals]

A post shared by amy adams • isla fisher (@bestofamyandisla) on

💫

A post shared by amy adams • isla fisher (@bestofamyandisla) on

too much beauty ✨

A post shared by amy adams • isla fisher (@bestofamyandisla) on

sol ☀️ #islafisher #islalangfisher #photoshoot

A post shared by amy adams • isla fisher (@bestofamyandisla) on

laugh #amyadams #gothamawards

A post shared by amy adams • isla fisher (@bestofamyandisla) on