Näyttelijä kaappasi toisen Tinderin – sitten alkoi tapahtua!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Megan Mullally on yhdysvaltalainen laulaja ja näyttelijä, joka on monille tunnettu hänen Karen Walker -roolistaan hauskassa Will & Grace -sarjassa. Nyt Megan Mullally oli Vanity Fair -lehden haastateltavana, jolloin hän sai käsiinsä yhden työntekijän puhelimen.

Vanity Fair on julkaissut lehden YouTube-kanavalle hauskan videon, jossa Megan Mullally on saanut haltuunsa hänelle entuudestaan tuntemattoman naisen puhelimen. Ei mene aikaakaan, kun Mullally oppii käyttämään Tinder-sovellusta ja alkaa etsimään naiselle sopivaa treffiseuraa.

Mullally muodostaa useiden miesten kanssa puheyhteyksiä naisen puolesta ja avaa keskusteluita miesten kanssa. Näyttelijättären persoonallisista kommenteista ja keskusteluiden avauksista käy hauskasti ilmi Mullallyn pettämätön tilannetaju.