Pesukarhu yritti napata vesipisaroita auton kyydissä – some huokaisi ihastuksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä ihmisillä on melko epätavallisia villieläimiä lemmikkeinään. Eläimet voivat välillä kesyyntyä mikäli niitä hoidetaan pienestä pennusta saakka ja ne oppivat luottamaan ja kiintymään omistajaansa. Näin on käynyt Eva-nimisellä pesukarhulla, joka on löytänyt ihmisten luota itselleen kodin.

YouTube-videolla nähdään suloinen tilanne, jossa Eva on päässyt perheensä kanssa auton kyytiin. Pesukarhu on ihmetellyt ulkona satavia vesipisaroita, jolloin sille on avattu autosta ikkuna. Pesukarhu yritti heti saada pisaroita suuhunsa avoimesta ikkunasta.

Eva-pesukarhu on todella hellyttävä näky yrittäessään saada pisaroita kiinni. Pesukarhu kurkottelee ikkunan kautta taivasta kohti ja yrittää sekä suullaan että tassuillaan ottaa taivaalta satavaa vettä kiinni.